Fuego - Ziua mea

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 August 2020, 20:00 Duminică

Descriere

CONCERT FUEGO –“ZIUA MEA” 23 AUGUST- ORA 20:00
GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE
“ZIUA MEA”
CONCERT ANIVERSAR PAUL SURUGIU-FUEGO CU OCAZIA ZILEI SALE DE NAȘTERE
Paul Surugiu-Fuego, unul dintre cei mai populari și mai apreciați artiști ai României, își va celebra ziua de naștere, anul acesta, alături de publicul său, într-un concert special. Este vorba despre super evenimentul “ZIUA MEA”, care va avea loc la Gradina de Vară din Herăstrău, din București, intrarea de la Arcul de Triumf, duminică, pe 23 august 2020, de la ora 20.00.
Sigur, evenimentul va respecta recomandările impuse de autorități cu privire la măsurile de precauție, oamenii vor sta distanțați, iar concertul va putea fi realizat fără probleme sau riscuri majore. Astfel, Paul Surugiu propune publicului o sărbătoare atipică, alături de band-ul său, o călătorie prin cei 25 de ani de activitate, prin amintirile si trăirile sale, un show dinamic, interactive. Surprize vor fi mai multe, de ambele părți. Veți asculta parte din cele mai frumoase refrene, dar și melodii noi, lansate recent. Artistul este născut pe data de 23 august 1976, anul acesta împlinind 44 de ani.
Biletele pentru eveniment le găsiți online pe Startickets.ro, Ticketstore.ro, Shows4sale.ro, Blt.ro. Detalii aflați pe pagina de Facebook a artistului - Paul Surugiu-Fuego Official.
“Dragii mei, vă aștept la ZIUA MEA! Ei bine, vreau să-mi petrec cea mai frumoasă zi din câte am avut, alături de voi. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-I fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin!
La vârsta mea, mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu mi-l doresc.
Nu am și nu am avut niciodată vanități absurde. Sunt mai simplu decât își imaginează mulți. N-am fițe, nu mă consider star, iar anii și poveștile prin care-am trecut, în cei peste 25 de ani de carieră, m-au călit și m-au făcut să înțeleg că nimeni nu e mai presus decât altcineva pe lumea asta, iar arta are ecouri pentru toată lumea. Și credeți-mă, atât timp cât cineva se regăsește în munca ta, atunci scopul este îndeplinit!” ( Paul Surugiu-Fuego)
Pe Fuego îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2 și să-l ascultați, de luni până vineri, de la ora 19.00, la NATIONAL FM. De asemenea, pe data de 10 octombrie, artistul va concerta la Sala Palatului din București, într-un extraordinar concert pop-simfonic!

Pret bilet: 100 lei.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?