Gheorghe Zamfir cu fratii Cazanoi

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Ianuarie 2020, 18:00 Vineri
Telefon Informații: 0790 079 000

Descriere

Vineri, 24 ianuarie, sarbatorim impreuna identitatea romaneasca.

Orhideea House va invita la One Club Bucharest pentru cel mai inedit concert al renumitului muzician si compozitor roman Gheorghe Zamfir.

Maestrul Gheorghe Zamfir, muzicianul care a reusit sa cucereasca aplauzele intregii planete, vine in Bucuresti sa va ofere o seara de neuitat, cu un repertoriu alcatuit din Suite folclorice si melodii de folclor autentic, din zonele geografice ale frumoasei noastre tari, exprimand ideea de unitate in simtire romaneasca.

În decursul unei cariere muzicale ce depășește 60 de ani, Gheorghe Zamfir a creat peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, simfonic și sacru. Repertoriul său de virtuoz interpret cuprinde compozitori de la perioada barocă și clasică precum W.A.Mozart, J. S. Bach, A. Corelli, A. Vivaldi, până la contemporani ca John Lennon, Paul McCartney, Billy Joel sau Elton John. Interpretarea originală, a coloanelor sonore din filmele “Once upon a time in America” al lui Sergio Leone (1984); “Karate Kid” (1984) sau “Kill Bill” (2004), este privită cu profundă admirație, de mai multe generații, devenind memorabilă.

Ziua Unirii Principatelor nu poate fi sarbatorita mai frumos.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?