Golan "Golan Symphonic"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 22 Septembrie 2017 Vineri

Descriere

Vineri, 22 septembrie 2017, trupa Golan revine cu proiectul „Golan Symphonic”, de data aceasta la Arenele Romane din Bucureşti. J. Bernardt, cunoscut pentru piesa „Wicked Strets”, este invitatul special al show-ului. Mai multe detalii vor fi anunţate în următoarea perioadă.

După ce anul trecut trupa Golan a susţinut primul show sub umbrela acestui proiect unic şi original, la Imapp, în faţa a peste 40.000 de fani, anul acesta revine cu un nou eveniment la un alt nivel. Dacă în 2016, orchestra a fost formată din 40 de instrumentişti cu coarde (vioară, violoncel, contrabas), în 2017, aceasta va fi completată şi de orchestră compusă din 20 de suflători.

Fondată în 2003, trupa Golan a avut o ascensiune incredibilă în industria muzicală. Alexandru Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto sunt cei trei „golani”, care aduc o vibraţie proaspătă şi o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Formaţia îmbină şi foloseşte atât experienţa cât şi bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un stil melodios, ce a trecut rapid din zona underground în cea a mainstream-ului de calitate. Compoziţiile lui Mihai, percuţiile exotice ale lui Ernesto şi influenţele clasice, combinate cu ritmuri de jazz, ale lui Alex se combină într-o armonie perfectă. Sunetul lor unic atrage foarte uşor publicul şi îl invită la dans.

În 2015, grupul a debutat pe plan internaţional la festivalul Open’er din Polonia. Anul acesta, formaţia şi-a lansat primul album, „Intro”, printr-un concert la Arenele Romane. Alături de mai mulţi invitaţi speciali, printre care Helen, Otherside şi Moonlight Breakfast, trupa şi-a promovat muzica pentru care a muncit în aceşti ani de activitate. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Zenith”, „Strong Faith”, „Who Left Me Open” şi „Promises”. În prezent, Golan face parte din line-up-ul multor festivaluri din România, dar şi din Europa.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?