Grasu XXL x Guess Who - În Labirint

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Octombrie 2018, 20:00 Vineri
Preț: 40 lei

Descriere

La exact o lună după lansarea primului album în colaborare (programat pentru 12 septembrie), Grasu XXL și GuessWho vor susține vineri, 12 octombrie, la Arenele Romane din București concertul de lansare “În Labirint”.

Show-ul va fi unul plin de energie, pe durata căruia publicul va asista atât la un concert live din partea celor doi artiști, cât și la un show de lumini și proiecții atent pregătite. În seara evenimentului, publicul va asculta integral noul album Grasu XXL x Guess Who, cât și hituri lansate de-a lungul anilor.

Prețul unui bilet pentru concertul de la București este 50 lei, iar, în seara evenimentului, la intrarea în Arenele Romane, biletele vor putea fi achiziționate cu 60 lei. În același timp, primele bilete puse la vânzare prin rețeaua IaBilet.ro costa 40 lei (early bird).

Albumul celor doi artiști conține 12 piese și va fi lansat miercuri, 12 septembrie, atât pe canalul de YouTube Okapi Sound, cât și pe toate platformele muzicale de streaming și download. Totodată, materialul va fi disponibil și în format fizic.

*Minorii cu vârsta sub 16 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?