Hard Rock Cafe sărbătorește 15 ani alături de Holograf

Imagini

Informații

Data: 26 Ianuarie 2023, 21:00 Joi

Descriere

Pe 26 ianuarie, Hard Rock Cafe București sărbătorește cincisprezece ani de la deschidere printr-un mega concert susținut de Holograf, trupa care a cântat și la inaugurare. Petrecerea aniversară va prilejui întâlnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum "Dragostea mea", "Ți-am dat un inel" sau "Ești așa frumoasă" și va aduce celor prezenți multe surprize.
Deschis în ianuarie 2008 in Herastrau, HRC București a fost cel de-al 144-lea restaurant al rețelei Hard Rock International și cel mai mare restaurant din Europa la acea dată. Pe scena sa au urcat unele dintre cele mai mari trupe internaționale, dar și artiști și formații românești celebre: Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Uriah Heep, The Rasmus, New Model Army, Debbie Davis, John Lawton, Coco Montoya, Johnny Raducanu, Vama, Iris, Directia 5, Delia, Compact, Cargo, Smiley, Vița de Vie, Carla’s Dreams și mulți alții.

La petrecerea de deschidere din 2008 membrii trupei Holograf au donat câte un obiect personal pentru colecți de suveniruri a restaurantului, devenind prima trupa românească ce a intrat în circuitul celui mai mare muzeu de obiecte din lumea muzicii, cu peste 80.000 de exponate în cafenelele din întreaga lume.


În HRC București sunt expuse costume de scenă, instrumente muzicale, postere, LP-uri de aur și platină, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Richie Sambora sau Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, ținuta de scenă a lui Elton John, bustiera Madonnei, jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in videoclipul “Beat It” etc. În total peste 300 de obiecte de colecție.

Accesul la eveniment se va face începand cu ora 19.30, iar concertul va începe la ora 21.00.


Biletele au următoarele prețuri:

- Acces general: 169 de lei, cu loc la masă în sală;

- VIP: 199 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 75 de locuri);

- Fără loc: 169 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica și pe terminalele Selfpay din toată țara. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?