Holograf "Unplugged la Teatru"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 16 Octombrie 2017, 20:00 Luni

Descriere

Trupa Holograf pregăteşte un nou spectacol pentru toţi fanii care i-au fost alături în cei aproximativ 40 de ani de carieră. După show-ul „Vedere de la Costineşti”, formaţia revine în atenţia publicului, de această dată cu un concert unplugged, într-o atmosferă intimă, de teatru.

„Ne-am gândit să vă oferim o alta față a muzicii noastre. Sunt ani buni de la ultimul nostru unplugged, și a venit momentul să ne mai întoarcem o dată la simplitatea instrumentelor acustice. Vă invităm pe 16 octombrie la Teatrul Național unde vor fi piese noi, piese vechi, dar, cu siguranță, muzică frumoasă”, au declarat membrii trupei Holograf.

Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, lansând până în prezent peste 25 de albume audio şi video. În cele aproape patru decenii de activitate, Holograf s-a reinventat constant, atât în ceea ce priveşte stilul şi influenţele muzicale, cât şi în ceea ce priveşte. Printre cele mai apreciate materiale ale trupei se numără: „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012).

Cele mai cunoscute piese înregistrate de Holograf sunt „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe”. De-a lungul timpului, trupa a colaborat cu mai mulţ artişti importanţi din industria muzicală românească, printre care: Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă”, Angela Gheorghiu, pentru albumul „Love Affair”, şi Cristi Minculescu de la Iris, pentru piesa „S-aprindem torţele”.

Formaţia merge des în turnee în ţară şi susţine concerte sold out în cele mai mari oraşe din ţară. De asemenea, nu de puţine ori, concertele Holograf din Capitală au fost găzduite la Sala Palatului şi Sala Polivalentă, unde fanii s-au strând mereu în număr mare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?