IAN - cel mai mare show

Imagini

Informații

Data: 8 Decembrie 2023 Vineri
Evenimentele trecute
  • 7 Octombrie 2023 Sâmbătă
  • 1 Octombrie 2022 Sâmbătă

Descriere

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 8 Decembrie, in cort incalzit, la cel mai hot eveniment de muzica trap de pana acum. Dupa ce a umplut Arenele anul trecut, IAN revine in fata fanilor cu un mega show. Primele bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 20%. Biletele pentru evenimentul reprogramat din octombrie raman valabile.
Ia parte la o experienta de neuitat, unde atmosfera se mentine la nivelul maxim de hype cu momente surpriza alaturi de IAN si de invitatii lui speciali - cei mai fresh artisti ai momentului! Ia-ti tovarasul cu planul, cu banul si pe-ala cu Xanul si hai la cel mai tare trap party din Bucuresti!

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro

Numarul de bilete din zona Golden Circle este limitat la 500 de bilete
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere al agentiei de ticketing.
Organizatorul permite refunduri pentru showul reprogramat pana pe 14 ocotombrie.

Un eveniment BestMusic Live

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?