Jazz in the Grass 69

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 August 2019, 19:30 Miercuri
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 0755 085 967

Descriere

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă Jazz in the Grass 69 / Moonlight Trio - Epic Soul
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Trio-ul Moonlight format din Izabela Simion (voce), Liviu Negru (chitară) și Oleg Lascu (bas) vine pe 7 August la Grădina Floreasca.
Acest proiect își propune să abordeze piese soul, RnB, dar și piese pop cunoscute în variante de bossa nova, sau variante personalizate.

Cei trei sunt absolvenți ai secției de jazz de la Universitatea Națională de Muzică din București, unde au fost și colegi de clas, în aceeași promoție. Pasionați de muzică soul, gospel și RnB, cei trei au în repertoriu piese cunoscute, aparținând atât artiștilor consacrați (Stevie Wonder, Aretha Franklin, Lauryn Hill), cât și ale unor artiști newcomers (Lianne la Havas, Andra Day).

Izabela este membră în trupa acapella The Twister și este și câștigătoare a premiului pentru cel mai bun solist vocal la festivalul internațional de jazz Johnny Răducanu.
Seara va fi completată de Rose Mary, un Prosecco brut realizat după o reţetă italiană autentică, proprie, în Piemonte, una dintre cele mai apreciate zone viticole din Italia. Este obţinut din 100% struguri Glera. Are un perlaj fin şi persistent, o placută culoare gălbuie şi un buchet care se evidenţiază prin note florale şi arome de fructe proaspete.
La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar de Prosecco sau de o limonadă cu mentă, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Vă așteptăm!

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 69

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?