Johann Strauss Ensemble - Best of Vienna

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Decembrie 2017, 20:00 Marți

Descriere

Spectatorii din Bucuresti se vor bucura pentru al zecelea an consecutiv de intalnirea de Craciun cu muzicienii austrieci. Este o aniversare pentru care Johann Strauss Ensemble si Russell Mc Gregor au pregatit surprize muzicale deosebite. Unul dintre invitatii speciali va fi indragitul muzician Adrian Naidin.

Johann Strauss Ensemble este probabil cea mai iubita orchestra austriaca de catre publicul din tara noasta, o stau marturie zecile de concerte cu casa inchisa pe care acestia le-au avut in cadrul deja traditionalului Turneu de Craciun pe care il intreprind de 10 ani in Romania.

Prim  solistul si dirijorul acestui concert este foarte talentatul si charismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn  din Viena, Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze sau dirijeze pe Luciano Pavarotti, Jose  Carreras,Ildiko Raimondi  si multi altii.

Nascut in Oxford - Anglia, Russell a crescut si a facut primi pasi in muzica in indepartata Australie. In prezent Russel locuieste in Austria, tara care la adoptat si i-a recunoscut meritele artistice.

Russell McGregor canta la o vioara  fabricata de Carlo Giuseppe Testore in  anul 1697, vioara este “sora mai mica” a celebrei viole a  lui Wolfgang Amadus Mozart.

Orchestra Johann Strauss a fost fondata in anul 1985. In cadrul orchestrei au fost cooptati unii dintre cei mai talentati muzicieni din Austria, multi dintre acestia fiind de nationalitati diferite dar cu totii colaborand

cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg.

Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?