La Coka Nostra

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Septembrie 2019, 20:00 Duminică

Descriere

Supergrupul american de hip hop La Coka Nostra revine in Romania dupa o pauza de sapte ani in data de 1 septembrie 2019. Concertul va avea loc in clubul Quantic din Bucuresti.
Din gasca fac parte fosti membri House of Pain (Danny Boy si DJ Lethal), Non Phixion (Ill Bill) si Special Teamz (Slaine).

La Coka Nostra a luat nastere in 2005. Albumul de debut, „A Brand You Can Trust”, a fost lansat in 2009 si promovat printr-un turneu de festivaluri. Printre invitatii de pe disc se numara: B-Real si Sen Dog (Cypress Hill), Snoop Dogg, Bun B, si Immortal Technique. Intampinate cu acelasi entuziasm de critica si de fani au fost si urmatoarele doua albume – „Masters of the Dark Arts” si „To Thine Own Self Be True”. Muzicienii au reusit sa ocupe locuri fruntase in multe topuri de specialitate, inclusiv Billboard.


Dupa vizita lui Tech N9ne, un nou eveniment contribuie la diversificarea scenei hip hop din Romania.
Afisul este completat de Cedryk2, Dantian Collective (U.K.) si DJ Drez from Hip Hop Back in The Day.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
70 de lei – Acces General
250 de lei – Meet and Greet (intalnire cu La Coka Nostra si poster semnat)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?