Lara Fabian "Camouflage"

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 31 Martie 2018, 20:00 Sâmbătă
Locul:Bucureşti, Sala Polivalentă Bucureşti

Descriere

Joi, 29 martie 2018 şi sâmbătă, 31 martie 2018, de la ora 20:00, Lara Fabian susţine două concerte în România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al noului său album, „Camouflage”.

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine pe scenele din Bucureşti şi din Cluj-Napoca pentru a susţine un nou show, care va conţine atât piese de pe noul material al artistei „Camouflage”, cât şi hituri care i-au adus succesul internaţional. Mai mult, fanii care îşi vor cumpăra bilete la spectacol vor primi gratuit şi albumul solistei. „Camouflage”, care va fi lansat în luna octombrie a acestui an, are un stil modern şi fresh, promovat deja prin cele două single-uri extrase: „Growing Wings” şi „Choose What You Love Most”.

Lara Fabian s-a lansat pe piaţa muzicală începând cu 1986, iar recunoaşterea sa internaţională s-a produs după participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”. Debutul său discograpic s-a numit simplu „Lara Fabian” şi i-a deschis drumul către o carieră plină de success. De la debutul său, artista a rămas fidelă limbii sale materne, iar dovada cea mai mare este celebrul său hit „Je T’aime”, care a avut un succes internaţional incredibil, piesa fiind interpretată live de artistă şi în prezent.

Cariera sa a căpătat o ascensiune continuă odată cu lansarea celui de-al doilea album care i-a purtat numele „Lara Fabian” (1999), pe care au fost incluse şi hiturile „Adagio” şi „I Will Love Again”. Până în prezent, cântăreaţa a lansat 12 materiale de studio şi 4 albume live. De-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu nume mari din industria muzicală internaţională, precum: Michael Bolton, Laura Pausini, Josh Groban şi Mustafa Ceceli.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?