Loredana & Banda Agurida

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Decembrie 2019, 19:45 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 22 Noiembrie 2019, 20:00 Vineri
  • 1 Octombrie 2019, 19:30 Marți
  • 29 Martie 2019, 20:00 Vineri

Descriere

Te invităm la un super concert Loredana. Orasul cu Chef de Viata te așteaptă să fredonezi cele mai îndrăgite hit-uri precum ”Apa”, ”Zig Zagga” sau ”Bună seara, iubito!”.

Spiritul sărbătorilor vine odată cu distracția. Așa că hai să dăm împreună drumul petrecerii cu o săptămână mai devreme.

Despre Loredana Groza:
Și-a început cariera la Onești, odată cu lansarea albumului de debut “Bună seara, iubito” - anul 1988. Piesa care dă numele acestui album s-a bucurat de un succes enorm și este până și astăzi una dintre cele mai îndrăgite melodii ale artistei. De-a lungul timpului însă, Loredana a cucerit milioane de români prin discografia bogată și prin aparițiile LIVE spectaculoase, devenind una dintre figurile emblematice ale muzicii românești.

THE GLAM SQUAD este cel mai fresh concept de entertainment din București specializat în party-uri incendiare, cu dans & balans, care te țin în picioare până târziu în noapte. Format din dansatori & dansatoare ultra HOT, THE GLAM SQUAD este deja un HIT al petrecerilor din Orașul cu Chef de Viață și nu numai. Cu DJ Not Cool la butoane și cu Meiros MC în calitate de host, The Glam Squad ne vor trimite direct în vibe-ul de sărbătoare. 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?