LUNA AMARĂ

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 August 2021, 19:00 Vineri

Descriere

Prima dată a fost mișto!
Pentru a doua oară în Grădina Urbană, Luna Amară! Va fi încă o seară faină alături de acești oameni!
Generații întregi au fredonat până acum muzica lor, care abordeaza diverse stări, de la mesaje sociale până la cele de dragoste! Sună-ți prietenii și pregătiți-vă din timp pentru un weekend dedicat celor care iubesc și se regăsesc în muzica underground-ului românesc!
Music is life. That's why our hearts have beats!
Salvează-ți data de 5 August în calendar și hai la terasă!
Eveniment susținut de Domeniile Samburești, Carlsberg, Aqua Carpatica și Radio Guerrilla

Joi | 5 August | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr.14 (în spatele hotelului InterContinental)

Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, exista posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.
Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU MAI ESTE NEVOIE DE REZERVARE TELEFONICA
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?