Mad Monkyez

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Iulie 2019, 22:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă

Descriere

Pe 27 aprilie membrii trupei Mad Monkeyz te așteaptă pe terasă pentru o seară plină de energie, cu ritmuri de pop-rock, funk, R&B și dance.
Angus, la chitară, a colaborat deja, la doar 24 de ani, cu trupe și artiști cunoscuți precum Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Teodora Buciu sau The R.O.C.K. România.
Sebastian Blaj, keyboard, acoustic guitar și backing vocals, a fost, timp de 3 ani, clăparul trupei Talisman, cântând apoi alături de concurenți de la X Factor și Vocea României.
Mircea Burete Preda, bass și backing vocals, este cunoscut mai ales datorită colaborării cu Holograf. De-a lungul timpului a mai cântat cu Voltaj, Direcția 5 și Vița de Vie.
Andrei Ilie - Drums - cariera lui a început în 2007, în cadrul proiectului „Mozart Rocks”, unde este principalul toboșar de peste 10 ani și unde își cultivă constant pasiunea pentru concertele cu trupă rock acompaniată de orchestră simfonică. Aici a colaborat cu muzicieni consacrați din sfera rock / pop / jazz de la noi (Călin Grigoriu, Horea Crișovan, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Sorin Voinea, Dan Helciug, Paula Seling) dar și din muzica clasică (Orchestra Filarmonicii George Enescu, Orchestra Națională Radio, dirijorul Tiberiu Soare), atât pe scene renumite din țară (Sala Palatului, Sala Radio, Ateneul Român), cât și în Ucraina și Rusia.
A devenit în 2012 membru în trupa ASHA, unde a cântat timp de peste 5 ani. Programul concertistic i-a asigurat un contact neîntrerupt cu scena, iar experiența i-a solidificat versatilitatea și cunoștințele în multe multe stiluri muzicale: funk, pop, disco, reggae, rock, etc. Are un portofoliu cuprinzător de colaborări live și de studio, care include artiști ca Feli, Julie Mayaya, Spitalul de Urgență, Krypton, Lucia & Muse Quartet.

Intrarea la concert este liberă. Să înceapă nebunia!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?