Maitre Gîms

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Iunie 2018 Vineri

Descriere

Vineri, pe 22 iunie 2018, am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului: MAÎTRE GIMS. Piesele ”Mi Gna” și ”Bella” vor fi vedetele serii! În deschidere am invitat artiști români și internaționali.

VESCAN & Guests

Julie Mayaya

Sonny Flame

Freestay

DJ Benny

Maria Andria (Cipru)

Phelipe

DJ Moh Green (Franta), Young Zerka (Franta) & Faydee (Australia)

Trouble Crew (streetdance)

Distractia nu se opreste aici!!! Începând cu miezul nopții aducem vibe-ul de Ibiza la Arene si le transformăm in cel mai mare club in aer liber de vineri noapte! Dansăm până dimineață pe seturile celor mai iubiti DJ din România:

ADRIAN EFTIMIE

OPTICK

ROSARIO INTERNULLO

Welcome to CLUB ARENA!!!

* intrare libera incepand cu ora 00:00!

MORE INFO:

Maître Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul congolez crescut în Franța provine dintr-o familie de muzicieni și este all-in-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman.

Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban.

Cel mai recent single, "Mi Gna" (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizări pe youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri.

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în Billboard, stând 18 săptămâni în top!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?