Maria Răducanu

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Iunie 2019, 22:00 Sâmbătă
Locul:Bucureşti, Green Hours

Descriere

Green Hours prezintă:
concert
MARIA RĂDUCANU 

La cererea publicului, organizăm concertul cu nr. 2 din seara de 15 iunie.
"Cînd se lasă seara peste București"

Maria Răducanu – voce, ghitară, magie
”Possessing one of the most distinctive voices in the world, Maria mixes Romanian dirges with Fado, Rembetika, blues and improvisation in creating a music that is pure, deeply emotional and goes straight to the heart.” (John Zorn – Tzadik)

++redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică  – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

*intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd – fiind oferite doritorilor fără rezervări.
*evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
*nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
*vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?