Marius Mihalache & Band

Imagini

Informații

Data: 1 Octombrie 2022, 20:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 13 Mai 2022 Vineri

Descriere

Open Doors: 20:00
Biletele la eveniment sunt valabile doar însoțite de rezervarea telefonică a locurilor în restaurant la numărul 0727 677 777.

Deschidem sesiunea de evenimente À la Carte la 14th LANE cu Marius Mihalache și band-ul său. Acest adevărat virtuoz al țambalului, vine pe scena noastră pentru un show cu adevărat special. Pasionat de acest instrument deosebit încă de la 6 ani, la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Cântă și înregistrează alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai, Kitaro şi alţi muzicieni recunoscuţi pe plan mondial. Deține opt albume de autor și numeroase premii iar măiestria lui la țambal este egalată doar de cea a bucătarilor noștri care ți-au pregătit un meniu gourmet de fine dining completat cu o colecție sofisticată de vinuri nobile și cockteiluri de mare rafinament. Vino la un adevarat spectacol de virtuozitate și talent!
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?