Mark Stam

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2019, 21:30 Joi
Evenimentele trecute
  • 27 Februarie 2019, 21:30 Miercuri

Descriere

Proiectul sau a inceput in 2017 si a devenit rapid cunoscut atat in Romania cat si in tara sa natala. Mark este tanar, carismatic si pasionat de ceea ce face. Nu este doar o persoana pe care te poti baza, dar este genul de artist care sta aproape de fanii sai. Faptul ca a devenit cunoscut rapid in industria muzicala demonstreaza calitatea de artist a tanarului muzician.

Single-ul sau precedent, 'Impar' a ajuns in topul mai multor radiouri din Romania #1 Shazam Romania, #2 Romania Radio Chartsi #2 Romania TV Chart.

Pe Youtube, piesa are peste 14 milioane de view-uri si 123k de like-uri. Cel mai nou single al sau, 'Vina mea', abia a fost lansat iar fanii au fost foarte entuziasmati. Pe langa faptul ca este un talent muzical inascut, artistul a demonstrat ca se pricepe si la moda dar si modelling, fiind astfel tipul de artist complet. Intr-o singura luna, Noiembrie 209, Mark Stam a aparut pe coperta Elle Man unde i s-au dedicat 6 pagini. A aparut si in Cosmopolitan ca fiind 'Tipul Lunii' si in curand va avea un articol dedicat si in Men's Health.

Ramaneti aproape pentru mai multe detalii despre Mark Stam, mai ales pentru ca va deveni cu siguranta unul dintre marile nume ale industriei muzicale romanesti!

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP (cu loc la masa, in fata scenei) - 59 lei

- Acces General (cu loc la masa, in sala) - 39 lei

- Fara loc (loc in picioare) - 39 lei

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?