MIKE VLAHOPOL & The Crossroads - I FEEL BLUES

Imagini

Informații

Data: 23 Septembrie 2022 Vineri

Descriere

Clubul Tranului impreuna cu Fundatia Muza si Asociatia Mike Vlahopol – Musicians 4 Musicians va prezinta proiectul muzical Mike Vlahopol & The Crossroads:

MIGUEL POUS  - vocals
MIKE VLAHOPOL - guitar & volcas
PAUL BACIU - bass 
RADU GHEORGHE - drums
Avem stiri de ultima ora – BREAKING NEWS - ca se poarta! 

Cel mai nou coleg al nostru,  vocalul, este tocmai din MEXIC, asa ca trebuie sa veniti sa vedeti The Crossroads intr-o noua formula, plina de energie si foarte fresh.

“Life is full of choices. Each choice is a crossroads, and every decision you make takes to a new crossroads. From Mexico to Romania. A lot of choices, a lot of crossroads, an infinite miner of possibilities, but only one music. ” – ne spune Miguel Pous.

De asemenea noul nostru coleg cu basul Paul Baciu pe care cu siguranta majoritatea il cunosc foarte bine din alte proiecte mari muzicale din Romania cum ar fi Sarmalele Reci, Damian Draghici si altii.

Calin Cruceanu aka Colin Crossman, mezinul formatiei a venit in trupa cu un aer proaspat si dornic sa bata toba. Desi foarte tanar are déjà un istoric impresionant de trupe si festivaluri in CV-ul artistic.

Stim ca vrei să asculți muzică bună si să dansezi în același timp si mai stim ca iți place muzica LIVE!

De aceea te asteptam impreuna cu prietenii tai la Clubul Taranului unde se canta, se danseza, se bea si se mananca foarte bine, unde oamenii se simt excellent, un club lipsit de fite dar cu o bucatarie excelenta si o atmosfera incendiara.

MIKE VLAHOPOL & The CROSSROADS te invită să petreci o seara în care poți “trage cu urechea” la primele piese proprii ale baietilor inainte ca ele sa apara pe album.
Asadar, piese proprii dar si coveruri “oldies but goldies”, unele dintre piese fiind orchestrate și aranjate într-o manieră proprie si inedită.

Băietii iti vor oferii o incursiune in istoria muzicii "pe repede înainte", a anilor 90 - 60 - 90 și până în 2480, în care vei putea să dansezi și să te distrezi cu prietenii pe ritmuri de Blues, Funk si Rock. 

Trupa are un show interactiv cu momente de improvizatie, multe surprize pentru toți iubitorii de muzică bună!Suport Artist: 45 lei

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?