MozART Group

Imagini

Informații

Data: 16 Noiembrie 2021, 19:00 Marți

Descriere

MOZART GROUP
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
16 noiembrie 2021, Ora 19:00

Stimați spectatori,

Având în vedere contextul generat de pandemia COVID-19, care își continuă efectele până în prezent, concertul Mozart se va amâna în 16 noiembrie 2021, orele 19.00, Sala Palatului.

Toți spectatorii care au achiziționat deja bilet pentru spectacolul inițial din anul 2020, pot folosi același bilet pentru a participa la spectacolul din 16 noiembrie 2021, nefiind nevoie de modificarea datelor înscrise pe bilet.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la spectacol!

Toate informările necesare se vor face pe următoarele canale: pagina Facebook Mozart Group Romania, www.podiumshows.ro, newsletter, site-urile partenerilor noștri: www.myticket.ro, www.entertix.ro

Având în vedere situația excepțională și numărul mare de solicitări din partea dvs., vă rugăm să folosiți adresa de email info@podiumshows.ro, numărul de telefon din call center fiind inactiv în perioada următoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
"Nu ti-a plăcut muzica clasică până acum? Aici iti este locul!"

MozART Group

Așa a apărut Grupul Mozart - un cvartet a cărui misiune este aceea de a fuziona muzica clasică cu momente de umor plin de candoare, pentru toate gusturile.

Spectacolele lor prezintă o serie a celor mai cunoscute piese clasice și pop într-o reprezentație presărată cu umor, care păstrează mereu publicul cu zâmbetul pe buze.

Echipa poloneză, care lucrează împreună din 1995, a realizat turnee în toată lumea și a susținut sute de concerte în Asia, America și Europa. Cvartetul a atras atenția publicului, generând o energie enormă din veselia acestuia în cadrul fiecărei reprezentații, astfel încât își continuă turneul în România în 2020.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?