Musicalul Queen: We Will Rock You

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Noiembrie 2019 Joi
Preț: 70 - 275 lei
Evenimentele trecute
  • 13 Noiembrie 2019 Miercuri
  • 12 Aprilie 2019, 19:30 Vineri
  • 11 Aprilie 2019, 19:30 Joi

Descriere

Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes în toată lumea. Pentru prima dată în România "We Will Rock You", "We are the Champions", "Bohemian Rhapsody" si celelalte superhituri Queen, se vor auzi în producția româneasca a musicalului care va fi lansat în aprilie 2019 la Bucuresti într-o senzatională punere în scenă în regia lui Razvan Mazilu.

Musicalul We will rock you, România se anunță unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care le vom putea vedea în 2019 la București.

Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Captaru și Emil Rengle printre artiștii pe care-i veți vedea în musicalul We Will Rock You

20 de actori și dansatori premiați la nivel național, dar și internațional urcă pe scena We Will Rock You România. Trei zile de spectacol la Sala Palatului –10, 11 și 12 aprilie

În montarea în premieră pentru țara noastră a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana în Killer Queen, CEO-ul corporației GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi și a interzis muzica live. Omul ei de încredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu și Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului școlar creat de GlobalSoft, Galileo și Scaramouche, în două roluri emoționante despre doi adolescenți care odată cu prima dragoste descoperă și puterea de a-și afirma libertatea și autenticitatea.

Într-una dintre cele mai surprinzătoare apariții, spectatorii îl vor putea descoperi pe Răzvan Vasilescu în rolul unui bibliotecar care deține cărti și mărturii despre muzica altor vremuri când existau trupe ca The Beatles sau Queen.

În rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi văzut și actorul Ion Radu Burlan.

10 tineri actori și cântăreți vor forma grupul de rebeli – Boemii – care încearcă să adune informații despre marile trupe live care activau în trecut, o epocă recunoscută în istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu și Horea Suciu.

Liderii boemilor – Brit și Oz – vor fi interpretați de Ciprian Teodorescu și Ana Bianca Popescu.
Mihai Munteniță va fi profesorul scolii Ga Ga, iar în câteva apariții spectaculoase îl veți putea descoperi pedansatorul Emil Rengle..

Super musicalul We Will Rock You este produs în România de WonderTheatre, compania care are în repertoriu spectacole de teatru destinate familiei, comedii după unele dintre cele mai de succes texte internaționale ale momentului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?