Nikos Papadoupulos

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 16 Noiembrie 2017, 19:00 Joi
Preț: 35 - 150 Lei

Descriere

Joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 19:00, Nikos Papadoupulos susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, alături de ansamblul artitic Nea Elada. Invitaţii speciali ai spectacolului sunt: Elena Gheorge, Ansamblul de dansuri „Vanghelisimo” şi formaţia Steaua Di Vreari şi Gică Coandă. Evenimentul este prezentat de Daniel Buzdugan.

Cunoscutul artist Nikos Papadoupulos revine în România, ţară despre care a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil, mai ales de oraşul Constanţa, pe care îl vizitează frecvent. Cântăreţul va susţine un concert special, dedicat tuturor românilor pasionaţi de ritmurile greceşti, pentru care a pregătit o mulţime de surprize, rezumate în câteva cuvinte: bouzouki, sirtaki şi zorba.

Pe lângă ritmuri greceşti, show-ul va fi completat cu muzică machedonească, interpretată de Elena Gheorghe, apreciată în România pentru hiturile sale: „Până la stele”, „Ecou”, „Până dimineaţa” şi „În bucăţi”. Totodată, formaţia Steaua Di Vreari şi Gică Coandă vor da tonul petrecerii pe aceleaşi ritmuri.

Originar din Grecia, Nikos Papadoupulos este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică grecească, atât în ţara sa natală, cât şi în România. Cu o voce puternică care transmite mult, cântăreţul are un repertoriu atent ales, compus din piese originale, dar şi din hituri greceşti celebre: „An Eisai Ena Asteri”, „Akou Vre File”, „To Mantili” şi „Thelo Na Me Niosis”.

De-a lungul carierei sale, Nikos Papadoupulos a colaborat cu mai mulţi artişti români, printre care: Marian Cosma, pentru piesa „To Mantili”, Nicu Panciu, la cântecul „Vruta Ardu” şi Lucian Colareza, pentru „Historia de Amor”. Cântăreţul este un talent înnăscut în artele muzicale, fiind capabil să cânte ore în şir, pe diverse tonalităţi. Totodată, muzicianul stăpâneşte 8 instrumente, cu ajutorul cărora susţine un regal muzical care nu trebuie ratat.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?