Paulina

Imagini

Informații

Data: 22 Martie 2024, 20:00 Vineri
Artiști:Paulina
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Paulina
Începutul evenimentului:22 Martie 2024, 20:00

Descriere

Pe 22 martie, vă așteptăm la cel mai mare show al Paulinei de până acum! Artista va lansa albumul "Te iubesc, te urăsc" la Arenele Romane (in cort incalzit) din București printr-un show inedit, alături de formația artistei și invitați speciali. Primele 200 de bilete au pret earlybird.
Te iubesc, te urăsc este, într-o singură frază, o reprezentare a relațiilor de tip Sindrom Stockholm. Prin întoarcerea la autenticitatea creativă și sound-ul brut, privesc în ochi o lume complexă în desfășurare, unde binele și răul, ura și iubirea coexistă.

Cum dualitățile pot coexista în cadrul aceluiași univers, în mod similar albumul înglobează cele două fațete contradictorii ale simțirii umane prin structura divizată a albumului într-o parte A aferentă iubirii și o parte B aferentă urii. În întregimea lui, albumul este o recreere in vitro a unei interacțiuni intoxicante, încercând să imite prin sunet o lume aparent paradoxală, în care nu poți trăi nici cu, dar nici fără omul de lângă." - Paulina

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi

- earlybird - primele 200 de bilete - 69 lei
- presale - urmatoarele 300 de bilete - 79 lei
- presale - 89 lei
- la intrare - 100 lei

Toate biletele sunt fara loc, in picioare.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisioanele agentiei de ticketing

Un eveniment BestMusic Live si Watermelon Agency powered by Radio Guerrilla

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?