Phoenix - Fie să Renască

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Iunie 2021, 21:00 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 11 Noiembrie 2020, 21:00 Miercuri
  • 22 August 2020, 20:00 Sâmbătă
  • 17 Aprilie 2020, 20:00 Vineri

Descriere

Concertul se amâna pentru data de 30 iunie 2021
Biletele raman valabile, iar cei care doresc rambursarea biletelor pot trimite mail la bilete@ambilet.ro si vor primi banii inapoi in cont.
Daca intampinati probleme puteti sa ne scrieti la adresa de mail : SunAndSandEvents@yahoo.com


Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national la cererea publicului continua in mai multe orase. Merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” , un nume ce are un aer războinic.
Biletele pot fi achizitionate online de aici : https://bit.ly/2OK9H5M
40 lei – Earlybird (preț pentru primele 100)
50 lei – Presale (preț redus pana pe data de 10.04.2020, inclusiv)
60 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno - rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.
”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix... Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând...” (Nicu Covaci).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?