PHUNK B - Lansare album "Marfă de preț"

Imagini

Informații

Data: 1 Aprilie 2023, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Dragi auditori,
Pe data de 1 aprilie 2023 avem plăcerea și bucuria de a vă invitala aniversarea albumului "Marfă de preț", semnat Phunk B & Spectru marca OHM Ent., Criminalle și Stradavarius.

Povestea proiectului "Marfă de preț" începe în iarna anului 2019 când Phunk B și Spectru se reîntâlnesc după 11 ani de activitate muzicală. În acest an fiecare dintre ei și-a conturat stilul și traseul artistic. Spectru a pus bazele unui sound unic în Rap-ul Românesc cu influențe spațial-cinematice și etno-balcanice, iar Phunk B a polarizat puternic nișa Boom Bap a muzicii Rap păstrând constant o diversitate aparte.

Proiectul "Marfă de preț" reprezintă un omagiu adus acestui gen muzical care ne-a ajutat să creștem și să ne dezvoltăm că oameni și artiști. Aproape 3 ani de muncă, aproape o mie de track-uri audio în mix, sute de zile și nopți petrecute în studio, zeci de piese compuse pentru a contura într-un final cele 18 track-uri ce înglobează acest material. Spiritul muzicii boom bap trăiește prin tobele tăiate chirurgical în stilul anilor '90 asezonat cu sintetizatoare West Coast, dar și cu influențe EastCoast și G Funk presărate în bassul pieselor. Din punct de vedere liric și sonor, albumul își propune să devină un clasic Hip-Hop, cu un sentiment nostalgic tributar și trimiteri puternice către piese de școală veche și pionierat ale Rap-ului Românesc.

Aniversarea albumului o vom sărbători împreună în Club One, pe 1 aprilie 2023!

Biletele sunt disponibile pe iabilet:

- Acces General Presale 50 lei

- Acces General la intrare 70 de lei

Ne vedem acolo, avem noi "Marfă de preț"!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?