PINHOLES – D.E.N.I.S. & Plant

Imagini

Informații

Data: 4 Februarie 2023 Sâmbătă

Descriere

Pinholes au răsărit dintr-o cameră obscură în Iași în urmă cu peste 10 ani, D.E.N.I.S. a fost creat în miezul nopții București din neființă în 2022 și se întâlnesc la mijloc să dezbată cum sună coșmarurile. Iar la mijloc apare Plant.

Se pune la cale o noapte plină de chitări distorsionate, alternativ abstract, garage rock și foială cu scântei.
www.supersomnic.com


Pinholes - s-au format în 2011 și au pus la cale un album, înregistrat între pereții gri ai unui apartament din Iași - Zmei, ieșit în 2013. Acolo a început totul. Alte 2 albume și 2 EP-uri mai târziu, Pinholes bântuie constant circuitul local de turneu și insistă că muzică tristă și versurile abstracte au loc pe ringul de dans. Insistent moldovenesc, obsedați de metafore și zgomot. Așa sună muzica atunci când te apropii prea mult de soare.

D.E.N.I.S. - Pe când își căuta o pedală de fuzz, Daniel Boiangiu a fost implicat într-un grav accident de personalitate multiplă pe străzile Bucureștiului. Corpul i-a fost fulgerat de un goblin verde și a fost obligat să își scrie povestea.
D.E.N.I.S. abia și-a început călătoria și îi lovește pe toți cei nevinovați să asculte cu garage rock-ul turbulent influențat de rock psychedelic, punk și lo-fi, cu povești despre tramvaie fantomatice, discoteci imaginare, o muscă anxioasă și oameni care trăiesc sub asfalt.

Plant - pronunțat PlantPlantPlant sunt un trio de post-punk/garage rock din București. Au lansat primul EP – DEMOS în 2021, o mână de cântece despre margarină, rafturi mult prea joase pentru confort și o formă est europeană de nihilism cosmic. În 2022 apare noul single Mai Mult și continuă spre același sunet de punk domol.
Stilul trupei poate fi descris simplu - Timpuri Noi își ia la rost obiectele din casă. Singura trupă care sună "ca înăuntru" și e mândră de asta.
* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?