Pink Floyd Legend - ATOM HEART MOTHER

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Septembrie 2021, 20:00 Sâmbătă
Preț: 80 - 170 lei
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Pink Floyd Legend - ATOM HEART MOTHER
Începutul evenimentului:18 Septembrie 2021, 20:00

Descriere

MTime Entertainment și Menti Associate Produzioni prezintă PINK FLOYD LEGEND (The Real Pink Floyd Experience) în "ATOM HEART MOTHER" Europen Tour 2021, cu cor și orchestră!! 18 septembrie 2021 ora 20:00 – Arenele Romane – Bucuresti.

Creat în anul 2005, Pink Floyd Legend este recunoscut drept grupul italian cu cel mai mare succes în interpretarea muzicii formației Pink Floyd, grație realizării unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor și a concertelor live pe care trupa engleză le-a susținut de-a lungul anilor. Punerea în scenă a tuturor spectacolelor, ca în adevăratele showuri ale celor de la Pink Floyd, dispune, pe lângă proiecții video ale altor evenimente similare din trecut pe un mare ecran circular, de un joc de lumini incredibil și de efecte scenografice surprinzătoare care reușesc să recreeze acel spectacol total permițând ca publicul să trăiască o Experiență Pink Floyd de neuitat.

Pink Floyd Legend sunt prima trupă din lume care au făcut un turneu cu capodopera din 1970, interpretată cu cor și orchestră, reproducând astfel atmosfera originală ! Din 2018, peste tot unde a fost interpretat concertul ATOM HEART MOTHER, a fost primit cu mare entuziasm de public și de criticii muzicali !

În anul 2021 va începe turneul European al grupului Pink Floyd Legend (turneu amânat din cauza Pandemiei), în cadrul căruia, pentru prima dată, este programată o etapă în România, în splendida locație a Arenelor Romane din București, unde va răsuna, pe data de 18 septembrie,  “ATOM HEART MOTHER”!!

Biletele sunt puse în vânzare online pe eventim.ro și  iabilet.ro.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?