Recurs la Babel

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Iunie 2019, 20:00 Duminică

Descriere

Dupa succesul inregistrat anul trecut in Quantic cu spectacolul Rock History - Exerciţiu ”, Stay Metal Forever va invita la un nou spectacol, in premiera pe scena din Gradina de Vara a clubului Quantic din Bucuresti, duminica 23 iunie 2019, ora 20.00

Recurs la Babel
Corul de copii al Operei Nationale Bucuresti impreuna cu solistii sai, va propune o alta perspectiva asupra legendei Turnului Babel, adusa prin bucuria cantecului.
Muzica celor 7 continente va lamuri o veche dilema: a fost Turnul Babel o pedeapsa sau o binecuvantare?
Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan-Cristescu
Programul include piese din repertoriul artiştilor: Queen, Led Zepellin, Lara Fabian, Josh Groban, Simon & Garfunkel, Eric Clapton, Ben. E. King, Astor Piazzola , Scorpions, Edith Piaf, etc.

Bilete:
Biletele se gasesc in format electronic pe iaBilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom Romania, CAFE DEKO, Club Vintage, Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe Bucharest , Beraria H , Perfect Tour, Uman Bucuresti si la terminalele self-service Zebra Payments Solutions din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro , puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone Romania sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FAN Courier oriunde in tara.

Participantii la spectacolul „Recurs la Babel” sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.

REGULI DE ACCES:
Este permis accesul cu aparate de filmat si aparate foto profesionale.
Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 7 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal, persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.

NU este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?