Riff 50 – Concert aniversar

Imagini

Informații

Descriere

Riff 50 – Concert aniversar
Luni 15 noiembrie 2021, ora 19.30
Sala DALLES

luni 15 noiembrie 2021 de la ora 19,30, în sala DALLES, evenimentul Riff 50 – Concert aniversar.

Evenimentul continuă seria spectacolelor care marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului hard - rock RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost ...

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită.

De asemenea, vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12 –lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc editat pentru aniversarea grupului.

 

Pentru acest eveniment anularea sau returnarea biletelor nu este acceptata de catre organizator.

 

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Evenimentul va fi organizat și se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS-COV-2

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?