Rock 100% Romanesc

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Septembrie 2020, 19:00 Vineri

Descriere

In data de 11 septembrie 2020, Phoenix si Trooper vor concerta pe scena teatrului de vara "Mihai Eminescu" din Bucuresti in cadrul evenimentului Rock 100% Romanesc.
Phoenix este cea mai longeviva trupa din Romania. In decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevarare imnuri pentru generatii intregi: "Fata Verde", "Nunta, Canarul", "Negru Voda", "Mica Tiganiada", "Mugur de Fluier", "Vremuri" etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician.
Figura marcanta, Nicu Covaci ramane indiscutabil unul dintre cei mai importanti muzicieni ai Romaniei.
Trooper sarbatoresc 25 de ani de activitate. Au in spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc.
Trooper este una dintre cele mai active trupe romanesti.
In decursul anilor, piesele Trooper au reusit sa atraga tot mai multi oameni. "Tari ca Muntii", "Strigat", "Destin", "Maturizare", "Doua Roti", "Trec Anii", "Dragoste Falsa" vor rasuna de pe scena si in 11 septembrie.
Despre acest eveniment, Coiotu' a declarat: "Stiu ca traversam o perioada foarte grea, insa nu trebuie sa uitam din cand in cand sa zambim si sa ne bucuram de lucrurile pe care le iubim. Dupa ce si Phoenix, si Trooper au fost nevoite sa amane turneele din acest an, suntem fericiti ca avem sansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciaza muzica noastra. Ne vedem in 11 septembrie pentru o repriza serioasa de rock!"
Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).
Pretul unui bilet este de 90 de lei.
- iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-rock-100-romanesc-57793/
- entertix.ro https://www.entertix.ro/evenimente/6447/rock-100-romanesc-11-septembrie-2020-teatrul-de-vara-mihai-eminescu-bucuresti.html
Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat.
-----
Reguli de acces decise de catre organizator:
1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu exceptia cazurilor in care alta varianta este specificata de catre organizatori.
2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
3. Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
4. Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
5. In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
7. Organizatorul are dreptul sa-l anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai putin de 4 ore de începerea evenimentului.
8. In eventualitatea putin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat si emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
9. In cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
10. Organizatorul are obligatia de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului si a modalitatilor de recuperare a contravalorii biletului dupa minimum 15 zile de la producerea
nefericitului eveniment.
11. Este interzis accesul cu:
– sticle;
– mancare sau bauturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;
12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
13. Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?