Sarah Brightman

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Octombrie 2019, 20:00 Luni
Preț: 200 - 750 lei

Descriere

Sarah Brightman, cea mai de succes si cea mai bine vanduta soprana din lume, va aduce turneul ,,HYMN: Sarah Brightman in concert’’ la Sala Palatului, pe 21 octombrie, ora 20.00.
Despre turneu, Sarah Brightman spune ca fanii ar trebui sa "astepte neasteptatul!" Turneul mondial ,,HYMN: Sarah Brightman in Concert’’ incepe in America de Sud si va cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente pe parcursul anilor 2018 si 2019.

Sarah Brightman a lansat cel de-al cincisprezecelea album al sau, HYMN, pe 9 noiembrie 2018 (Decca Gold / Universal Music Group). HYMN este prima inregistrare de studio a artistei de la lansarea in 2013 a albumului Dreamchaser, ce a dominat topurile internationale, Sarah Brightman fiind pionierul stilului clasic crossover, nominalizata pentru premiile GRAMMY, cu vanzari multiplatinum.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?