Scarlet Aura Transformă "All I Want for Christmas Is You" într-o Explozie de Energie Metal

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2023 - 7 Ianuarie 2024
Locul: București, România
Artiști:Scarlet Aura

Descriere

Scarlet Aura Transformă “All I Want for Christmas Is You”

într-o Explozie de Energie Metal


Adio, Clasicism! Bine ai venit, Rock’n’Roll de Crăciun!

Pe măsură ce sărbătorile iau cu asalt lumea cu luminile lor strălucitoare și atmosferă festivă, Scarlet Aura își pregătește lansarea celui mai recent cover de Crăciun. În 2023, trupa a decis să dea o nouă viață hitului de sărbători al lui Mariah Carey, “All I Want for Christmas Is You”, transformându-l într-o adevărată odă metal.

Dacă v-ați săturat să ascultați mereu aceeași versiune clasică a melodiei, acum aveți șansa să experimentați ceva cu totul nou: “All I Want for Christmas Is You” într-o versiune rock vibratoare, plină de energie și stilul caracteristic Scarlet Aura.

Continuând succesul imens al coverurilor lor anterioare de Crăciun - “Feliz Navidad” în 2022, “Rockin’ Around The Christmas Tree” în 2021 și “Jingle Bell Rock” în 2020 - Scarlet Aura aduce acum pe scena sărbătorilor un suflu nou. Această nouă interpretare promite să captiveze atât fanii metal, cât și pe iubitorii de muzică de sărbători. Voci puternice și instrumentale electrizante oferă acestei melodii clasice o înfățișare nouă, plină de energie și emoție.

Comentând alegerea lor, Mihai Dănciulescu afirmă: “Dorind să oferim o alternativă proaspătă la melodiile tradiționale de Crăciun, am ales o piesă emblematică pentru bucuria și spiritul sărbătorilor. ‘All I Want for Christmas Is You’, în versiunea noastră metal, va fi cu siguranță o experiență de neuitat pentru fanii noștri și nu numai.”

Videoclipul care însoțește piesa, programat pentru lansare în decembrie, promite să fie o fuziune impresionantă de veselie festivă, căldura sărbătorilor și stilul dinamic al trupei. “Pregătiți-vă să descoperiți o latură a sărbătorilor de iarnă cum nu ați mai văzut până acum,” sugerează Aura Dănciulescu, solista trupei.

Cu această lansare, Scarlet Aura își continuă abordarea inovatoare în muzică, amestecând elemente clasice cu stilul lor unic metal, pentru a atrage o gamă largă de pasionați de muzică. Această piesă nu este doar un cadou de sărbători, ci o dovadă a evoluției lor artistice și a angajamentului față de fanii lor.

Pregătiți-vă să rescrieți tradițiile de sărbători cu versiunea metal a trupei Scarlet Aura a piesei “All I Want for Christmas Is You”.

Experimentați aici o versiune de Crăciun cum nu ați mai avut până acum.

https://scarletaura.lnk.to/ AllIWantForChristmasIsYou

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?