Smiley

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 Iunie 2018, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sambata, 2 iunie! Smiley promite si pentru 2018 o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali și multe alte surprize pentru public in cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production!

Primele bilete au prețuri speciale și se pot găsi pe www.iaiblet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro
“Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului din fiecare iunie de la Arenele Romane. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele, la Arene.”, spunea Smiley cu ocazia aniversarii a 10 ani pe scena Arenelor Romane!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • earlybird: 199 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 69 Lei categoria C pana pe 9 martie (numar limitat de bilete la oferta!)
  • presale: 229 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 2 iunie
  • la intrare: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena. Sunt in vanzare cate 600 de bilete la categoriile A si B si doar 3000 la categoria C.

Cumparati-va bilete din timp, in 2015, 2016 si 2017 concertele au fost SOLD OUT !

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?