Spirit Romanesc

Imagini

Informații

Data: 30 Noiembrie 2022, 19:00 Miercuri

Descriere

Spirit Românesc este un spectacol live, sub bagheta lui Marcel Stefăneț, artist al poporului în R. Moldova, compozitor, dirijor și violonist de excepție, dedicat iubitorilor de muzică de înaltă ținută artistică.
Trupa Ethno Republic, în premieră la București, va fi acompaniată de orchestră compusă din 40 de instrumentiști, la care se vor adăuga mari interpreți ai scenei românești: Cornelia Ștefăneț, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Marcel Pavel,Paula Seling, Vlad Miriţă, Viorica Lupu, Iordache Basalic, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, Laura Olteanu, Ansamblul Opincuța Chișinău, Ansamblul de dansuri Dorul Pitești.

Cu siguranță, un eveniment care rămâne definitiv în sufletul și inima spectatorilor, un spectacol în zi de sărbătoare, Sf. Andrei, un spectacol dedicat prieteniei și unirii noastre !

Cu mare bucurie sufletească vă anunțăm lansarea unui amplu turneu artistic de înaltă calitate profesională al cărui spectacol inaugural este în 30 noiembrie 2022, ora 19 la Sala Palatului din București.

Suntem onorați, la ceas de sărbătoare, să vă invităm , alături de noi, să contribuiți la măreția noastră ,românească.

Un eveniment , unic în spațiul românesc, un pas în proiectul nostru în a demonstra virtuțile și valorile spirituale ale neamului românesc!

Rămânem cu speranța că reușim, prin evenimentul nostru, să demonstrăm că suntem un neam talentat, cu tradiții și obiceiuri pașnice, frumoase și de mare valoare spirituală, valori apreciate de actualul Rege al Marii Britanii, Charles al lll-lea. Dacă Regele unei întregi națiuni apreciază la superlativ valorile noastre naționale, atunci trebuie să fim mândri că suntem un neam prietenos, tolerant într-o țară binecuvântată de DUMNEZEU !

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?