Taraf de Caliu

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Februarie 2019 Vineri
Preț: 30 lei
Locul:Bucureşti, True Club

Descriere

Vineri, 1 Februarie, haiducii din Taraf de Caliu, care au concertat aproape pe toate continentele lumii, revin în True Club. Taraful de Caliu aduce împreună legende ale muzicii lăutărești, membri și colaboratori ai binecunoscutului Taraf de Haidouks.
Din 1991, anul când muzica lor a început să cucerească Europa de Vest, până în prezent, muzicienii din Clejani au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra. Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul “The Man Who Cried”) sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă. În anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.

Vineri, 1 februarie, vă așteptăm în True Club, pe Covaci 19, la un concert de muzică lăutărească autentică cu Taraf de Caliu.

Preț bilet: 30 RON. Bilete disponibile în rețeaua iabilet, precum și la True Club, Covaci 19 București.

Achizitionarea unui bilet nu presupune automat un loc la masa. Daca doriti sa faceti o rezervare, va rugam sa ne contactati la 0727.488.087.

Taraf de Caliu

Gheorghe Caliu Anghel- vioară

Robert Anghel- vioară

Marius Manole- acordeon

Ionică Tănase – țambal

Viorica Rudăreasa – voce

Sile Neacșu – contrabas

Special guest – Cosmina Soare – Voce

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?