THOMAS LAUDERDALE | PINK MARTINI

Imagini

Informații

Data: 23 Aprilie 2024, 20:00 Marți
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:THOMAS LAUDERDALE | PINK MARTINI
Începutul evenimentului:23 Aprilie 2024, 20:00

Descriere

THOMAS LAUDERDALE VINE CU

PINK MARTINI DIN NOU LA BUCUREȘTI

23 aprilie 2024, ora 20:00, Sala Palatului

 

“Pink Martini este o aventură muzicală în jurul lumii.

Dacă Organizația Națiunilor Unite ar avea un band, noi am fi acela.”

Thomas Lauderdale, fondatorul trupei/pianist

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor și dorind să includă într-un repertoriu fără reproș toate genurile – de la pop, până la jazz și muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Inițial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase și mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaționale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuințe accesibile, mediu, biblioteci, educație sau parcuri.

În curând, această „mică orchestră” a făcut turnee pe glob cu o duzină de muzicieni, cântându-și muzica

în peste 20 de limbi și concertand în locații legendare precum Carnegie Hall, Royal Albert Hall, Opera din Sydney și Hollywood Bowl.

Pink Martini reprezintă o incursiune în lumea muzicii într-un mod cu totul aparte. Atmosfera lor muzicală este plină de farmec, subliniat de variațiile ingenioase ale genurilor muzicale de pe tot mapamondul, creând astfel o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă.


Trupa, alcătuită din membri talentați și carismatici, aduce un plus de autenticitate și diversitate la fiecare interpretare. China Forbes și Storm Large, cu voci remarcabile, completează perfect compozițiile muzicale, aducând o energie captivantă pe scenă.

Colaborările cu artiști invitați atestă deschiderea trupei către explorarea continuă a sunetului lor. Fiecare proiect este o călătorie muzicală unică, deschizând porți către culturi și stiluri neașteptate.

Un alt aspect de remarcat este abordarea lor lingvistică versatilă. De la balade romantice la ritmuri pline de energie, Pink Martini abordează versurile în diverse limbi, îmbogățind astfel spectrul emoțional al ascultătorului.

În concluzie, Pink Martini nu este doar o trupă, ci o experiență muzicală complexă, care transcende granițele genurilor și limbilor. Cu eleganță și autenticitate, reușesc să creeze o conexiune emoțională profundă cu publicul lor din întreaga lume.

Pink Martini și China Forbes vor susține un nou concert în România - în 23 aprilie 2024, la Sala Palatului acolo unde fanii se vor putea bucura de o experiență intensă, interactivă, cât mai aproape de band, ca de fiecare data.

Pentru concertul de la Sala Palatului, biletele vor intra în presale începând de vineri 24 noiembrie, până duminica 26 noiembrie inclusiv, iar prețurile, în funcție de categorie, variază între 134 și 336 de lei. Biletele de la categoria VIP vor costa 483 de lei și nu vor fi reduse.

Din 27 noiembrie, prețul biletelor va varia între 168 lei la categoria V și 420 lei la Categoria I. Biletele la categoria VIP se vor menține la prețul de 483 de lei.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe More.com si Eventim.ro sau din rețeaua magazinelor partenere Eventim – Humanitas, Cărturești, Carrefour și benzinăriile OMV.

Vă invităm în universul cald și primitor al Pink Martini, pentru a ne pierde, pentru câteva ore, în profunzimea vocii unei soliste unice și pentru a savura bogăția ritmurilor adunate, cu dragoste, din întreaga lume.

Parteneri media MagicFM si Ringier Romania

Vă mulțumesc!

Claudiu Popa

cp@events.ro

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?