Timpuri Noi

Imagini

Informații

Data: 17 Septembrie 2021, 22:30 Vineri
Preț: 44 lei - 64 lei
Evenimentele trecute
  • 22 Ianuarie 2021, 22:30 Vineri
  • 20 Septembrie 2019, 21:30 Vineri
  • 31 Mai 2019, 21:30 Vineri

Descriere

Te aşteptăm la Hard Rock Cafe, vineri, pe 22 ianuarie, de la ora 22:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock, Timpuri Noi! Invitaţi speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran şi Văru’ Maftei!
Bilete pe: www.iabilet.ro/bilete-concert-timpuri-noi-48877/
Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. De la înfiinţarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor şi chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu a preluat şi rolul de solist, continuând şi misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu ştiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: Stere, Tanţa, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata... iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.
Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock Bucuresti, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep, Asia și Scorpions, Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull, Iron Maiden și Kreator.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Pentru grupuri mari se acordă discounturi.
Biletele au următoarele prețuri:

La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au următoarele prețuri:
- VIP: 64 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 44 de lei, cu loc la masă în sală.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?