Titus Constantin Live

Imagini

Informații

Data: 3 Februarie 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Hai în Sufrageria cu prieteni de la La The Coffee Shop Constituției! Vineri, 03 februarie de la ora 19:00, vine Titus Constantin!
INFO & RSV la 0722 886 007
Acces pe bază de bilet cu titlul de „suport artist”.
Un artist complet prin exprimare și în spirit, îndrăgostit de natură și cu respect pentru valorile universale, Titus Constantin este, dincolo de titlul de artist, după cum chiar el declară, „un simplu mesager, ne aduce de la Dumnezeu „înălțime”…înălțime spirituală binefăcătoare ființei umane, pentru că muzica lui este adresată celor ce simt luminos și tuturor celor care aspiră către înălțimi cu credință în tot ce e frumos și bun!”

Liber cugetător, tolerant, nonconformist, optimist și plin de bucurie a vieții, Titus Constantin nu este un artist simplu dar nici complicat. Realist dar și mistic, cu entuziast înalt dar și cu sensibilitate profundă, Tituș se apropie de cel ce ascultă, redând trăiri reale ale sufletului, trăite din experiența vieții lui, dar mai ales prin imaginea meditativă și cu valoare astrală pe care o aduce în armonie, melodie și vers.
La The Coffee Shop Constituției ești mereu aproape de artiștii tăi preferați în fiecare joi și te poți bucura de muzica lor într-o atmosferă unică!
Un eveniment susținut de România Folk.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?