Toto Cutugno - 50th Anniversary

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Februarie 2021, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Concertul aniversar TOTO CUTUGNO a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021

Din cauza masurilor de siguranta luate de Guvernul Romaniei, in contextul incercarii de a stopa raspandirea pandemiei de COVID-19, ne gasim in situatia de a REPROGRAMA concertul Toto Cutugno de la Bucuresti. Decizia nu tine de vointa organizatorilor sau a artistului. Situatia mondiala este deja cunoscuta de toata lumea. Din fericire, concertul aniversar Toto Cutugno a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021, sambata, tot la Sala Palatului din Bucuresti! Biletele raman valabile.

Ne cerem scuze pentru aceasta amanare. Pastrati biletele intacte, ele raman valabile pentru data de 27 februarie cand Toto Cutugno se va intoarce la Bucuresti pentru un super show.

Referitor la data reprogramarii, data de 27 februarie 2021 este prima data disponibila pentru reprogramarea concertului in aceeasi locatie.

Mai mult, Organizatorul suporta costurile generate atat de organizarea evenimentului initial, care a fost amanat, cat si de reprogramarea concertului in data de 27 februarie 2021

Toto Cutugno, celebrul solist italian, sarbatoreste 50 de ani de activitate pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Toto Cutugno este unul dintre muzicienii care au marcat generatii intregi de ascultatori. Show-ul va avea loc in data de 27 februarie 2021.

Toto Cutugno are un palmares impresionant. A vandut peste 150 de milioane de exemplare din albumele sale, a castigat marele premiu la Sanremo, a castigat Eurovisionul, iar melodia „L'italiano” este cantata in peste 160 de interpretari in intreaga lume etc. Toto Cutugno este si un foarte bun instrumentist, stapanind nu mai putin de noua instrumente. Pe langa piesele proprii, artistul a compus si pentru Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Mireille Mathieu, Ricci e poveri si multi altii.

Toto Cutugno a promis pentru acest eveniment special sa prezinte in fata fanilor cele mai bune piese din intreaga discografie, adica toate acele cantece pe care oamenii doresc sa le asculte: „L'italiano”, „Serenata”, „Solo noi”, „Innamorati”, „Insieme”, „Una domenica italiana”, „Le mamme”, „Emozioni”, „Gli amori”, „L'ete indien”, „Et si tu n'existais pas” etc.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?