Traffic Strings

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Octombrie 2020 Duminică
Locul:Bucureşti, Sala Radio

Descriere

Programul concertului pe care Traffic Strings il va susține pe data de 18. Octombrie 2020 la sala radio incepand cu ora 19.00 va însuma unele din cele mai cunoscute şi mai sensibile pagini muzicale, deja apartenente memoriei afective a consumatorilor de muzica bună din orice generație.

Pe parcursul a două ore, auditorii vor fi purtați într-o călătorie prin diverse stiluri și epoci muzicale, de la muzică clasică pană la tango jazz si world, toate acestea realizate prin combinația originală de instrumente și o abordarea inedită pe care grupul TRAFFIC STRINGS o aplică de fiecare dată materialului sonor pe care îl abordează. Sonoritățile naiului și ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix inedit orchestrat într-o versiune proprie de catre fondatorul si producatorul grupului, Lucian Moraru.

TRAFFIC STRINGS componenta: Vioara 1: Alexandru Marian, Vioara 2: Andrei Stanciu, Viola: Lucian Moraru, Cello: Bogdan Popa, Contrabas: Sandel Smarandescu, Pian: Catalin Raducanu, Nai: Vasile Raducu

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?