URMA

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Iulie 2021, 19:00 Vineri

Descriere

Din seria concertelor surpriză pentru #1An aniversar de Grădină, face parte și trupa URMA. Vă așteptăm la grădină, să sărbătorim împreună vineri, pe 30 Iulie!
Cine este Urma? Sau ce este ea? O trupa. Una dintre putinele din Romania pentru care conteaza doar muzica. Asa au pornit. Initial era un "proiect" muzical care isi propunea sa atraga foarte multi alti artisti. Mani si Dan s-au cunoscut la Cluj si, chiar de la primele intalniri, au compus o piesa. Li s-au alaturat apoi Sorin si Domi. Au intrat in studio, au inregistrat si, pentru ca primele piese sunau foarte bine, s-au hotarat sa continue. Pentru placerea de a asculta muzica - muzica buna, muzica pura, autentica, creata fara alt scop decat acela de a lasa ceva in urma, de care sa-si aminteasca cu placere. Asa s-a nascut si numele trupei. Si asa a aparut si primul album, "Nomad Rhymes".
De la o piesa s-a ajuns la unsprezece - fiecare sunand altfel, dar fiind parte a unui intreg coerent: o poveste cu unsprezece capitole. Intregul album este acustic, tocmai pentru ca miza acestui "proiect" a fost promovarea muzicii fara a apela la artificiile instrumentatiei moderne. Muzica si textele in limba engleza permit acestei trupe dreptul la "libera circulatie".
Piesele sunt compuse de Dan si Mani, dar ideea de lider nu este compatibila cu trupa. Ei sunt un tot, "o urma impotriva lumii, pentru oameni", cum ii place lui Mani sa spuna.
Eveniment susținut de Domeniile Samburești, Carlsberg, Aqua Carpatica și Radio Guerrilla

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00.

Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, exista posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.
Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU MAI ESTE NEVOIE DE REZERVARE TELEFONICA
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?