VAMA

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 12 Octombrie 2017 Joi
Preț: 90 - 220 Lei
Locul:Bucureşti, Sala Polivalentă Bucureşti

Descriere

Joi, 12 octombrie 2017, de la ora 20:00, formaţia VAMA lansează un nou album, printr-un show memorabil la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Noul album este rezultatul colaborării cu producătorul muzical englez James Lewis. VAMA va susţine un mini turneu de promovare al albumului în Marea Britanie, în Londra, Manchester şi Glasgow. Membrii formaţiei VAMA menţin suspansul în privinţa noului album, pe care îl prezenta live, integral, în concertul din Bucureşti de la Sala Polivalentă.

VAMA a fost înfiinţată în 2006, din iniţiativa lui Tudor Chirilă şi Eugen Caminshi, foşti membri ai trupei Vama Veche. Cu single-uri ca „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor au fost sold-out. De-a lungul timpului, formaţia s-a făcut cunoscută şi şi-a câştigat mulţi fani dedicaţi, dovada fiind concertele cu sălile pline în care trupa performează.

Cu două albume de studio la activ, „VAMA” (2008) şi „2012” (2012), VAMA a devenit una dintre cele mai iubite şi în vogă formaţii pop rock de la noi din ţară. De-a lungul carierei sale, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Guess Who, Tibi Albu şi Ligia Hojda.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?