Villagers of Ioannina City

Imagini

Informații

Data: 4 Decembrie 2022, 20:00 Duminică

Descriere

Trupa Villagers of Ioannina City va sustine un concert in Quantic club din Bucuresti, duminica, 4 decembrie 2022 in cadrul turneului World’s on Fire.
Dupa anularea concertului din 2020, cauzata de restrictiile din timpul pandemiei, trupa Villagers of Ioannina City va concerta in Bucuresti pe 4 decembrie in Quantic club. Evenimentul face parte din seria de concerte prezentate sub egida brandului SoundArt de catre Cavalleria Events.

Biletele au fost puse in vanzare si se gasesc pe https://www.iabilet.ro/ la urmatoarele preturi:

Presale I – 65 de lei (primele 50 de bilete)

Presale II – 80 de lei (pana in ziua concertului)

In ziua concertului - 100 Lei

Villagers Of Ioannina City se numara printre cele mai senzationale trupe din Grecia ce apartin stilului rock / folk / psychedelic, avand un sound special, bogat in influente muzicale traditionale din regiunea Epirusului. Trupa Villagers of Ioannina City a fost infiintata in 2007, intre lacurile si muntii spectaculosi din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atat de poetic, a avut o prezenta abundenta in directia muzicala a trupei inca de la albumul de debut, "Riza", lansat in anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj intre groove-ul rockului clasic si unicitatea instrumentelor traditionale grecesti. La scurt timp dupa "Riza" a urmat EP-ul "Zvara/Karakolia" (2014), un material care completeaza povestea primului album, insa care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregati ceea ce putem numi astazi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

In toamna anului 2019 este lansat in mediul online albumul "Age ff Aquarius", un material complex care a avut o perioada de productie de aproape 4 ani si care si-a demonstrat potentialul inca de la prima piesa. "Age of Aquarius" este un adevarat festin muzical puternic inspirat din radacinile culturii grecesti, dar si un experiment nou cu toate versurile scrise si cantate in limba engleza ce deschide orizonturi noi pentru Villagers of Ioannina City.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?