Vița de Vie - Backyard Season 2022

Imagini

Informații

Data: 10 August 2022, 20:00 Miercuri

Descriere

Backyard Season este seria anuală de concerte pe timp de vară ce-ți aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară. Sezonul cu numărul 7 din București se va desfășura la Expirat, Halele Carol, cum probabil deja te-ai obișnuit în ultimii ani.
Artwork: Mircea Popescu
PovesteafărăsfârșitVița de Vie, începeîn 1996, cand cincioamenimânați de dorințamuzicii s-au adunatîntr-o zi să-șiuneascăidealurile. Un an maitârziu, alături de un Despot tănărșinecopt, formațiareușeșteprinalbumul „Rahova” să se facăauzităprintretrupe ca HolografsauTimpuri Noi. Cu al doilea album, „ Fenomental” se intalează pe piațamuzicalăromâneascădefinitivșiianașterelegendarul „Basul și cu toba mare”. Pe parcursulurmătoarelor 7 albume, Vița de Vie evolueazăcochetând cu diverse genurimuzicale, de la alternative la rapcore, nu metal, jazz, reggae și acoustic. Înaventura lor muzicală au colaborat cu artiști de seamă precum K-gula, Ganja, ParazitiișiSuiePaparudeînscopul lor de a ridicamuzicatrupei la un alt nivel artistic prinstiluriîndrăznețeșiabordăriinovative.

Hit-uriconsacrate precum „Basul și cu toba mare”, „Sunetulmai tare”, „Praf de stele”, „Varză”, „Beat mort”, „Haihui” sunt adeseaîntâlniteînconcertelemarcaVița de Vie, mereu live, mereuoferindpublicului o prestație de excepțieprinsunetul lor, carismașiabilitățilenesămuiteînmuzicaproprie cu care ne încântă de fiecaredată

Decibelii nu atingniciodată cote alarmanteînconcerteleVița de Vie, cu câtmai tare cu atâtmai bine, sunetul de calitateîmbracăurechilefanilorîntr-un veșmânt al energieiși al emoției pure, undefiecarenotă se unduiește cu ușurințășicontribuie la un tot unitarunicspresatisfacereatotală a publiculuiînsetat de artă.

Chiardacărestricțiile s-au ridicat, vomtrăiîncontinuare cu COVID-19, așacă ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îțirecomandămsăporțiîncontinuaremasca de protecțieîn interior șiînzoneleaglomerate.
Copiii sub 12 ani au accesgratuitatâttimpcât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?