Vița de Vie - Off Playlist

Imagini

Informații

Data: 1 Octombrie 2020, 20:30 Joi
Evenimentele trecute
  • 9 Aprilie 2020, 20:30 Joi

Descriere

[CONCERT REPROGRAMAT pentru 1 octombrie 2020]
Reprogramăm acest concert pentru data de 1 octombrie, cu speranța că totul va reveni la normal cât mai curând posibil și ne vom putea bucura iar de muzica live.

Biletele deja achiziționate pentru concertul ‘Vița de Vie OFF Playlist’ din data de 9 aprilie rămân valabile pentru 1 octombrie 2020. Cei care doresc să li se returneze contravaloarea biletelor achiziționate pentru 9 aprilie trebuie să trimită o solicitare pe adresa office@eventbook.ro, în maxim 28 zile de la acest anunț.

Music will come back. Keep calm, stay safe & underControl

Încheiem seria BT Live Limited Edition alături de Vița de Vie, o trupă reprezentativă a scenei muzicale autohtone, care revine pe scena din Control cu un concept special de show: Vița de Vie OFF PLAYLIST.

În cei peste 24 de ani de activitate, Vița de Vie a dăruit publicului zece materiale discografice și a crescut alături de fanii săi, cu care a dezvoltat o reală legătură de simbioză. Printr-o intensă activitate concertistică, trupa a rămas aproape de publicul din întreaga țară, iar refrenele pieselor îndrăgite au răsunat în toate cluburile și la scenele marilor festivaluri naționale.
Pe 9 aprilie, Vița de Vie va face un cadou inedit publicului din Control, cântând în premieră piese de pe albumele lansate până acum, care însă nu au ajuns să fie prinse în playlistul de concert. Vom avea astfel șansa de a fi introduși într-un nou univers liric și sonor printr-un concert unic ce se va adăuga la portofoliul Vița de Vie înțesat de proiecte speciale, colaborări inedite cu artiști din zona underground dar și mainstream, reorchestrari și reeditări remarcabile, turnee tematice originale și campanii sociale desfășurate cu dedicare și sinceritate.

Artiștii cooptați în seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus și conturat curentul alternative rock în peisajul sonor românesc în perioada anilor 2000 și care nu încetează să se reinventeze și să cucerească noi și noi valuri de ascultători.

Bilete: 50 RON în pre-sale (https://eventbook.ro/music/bilete-vita-de-vie-off-playlist-bt-live-limited-edition)
Biletele vor fi disponibile în avans, în rețeaua Eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în Club Control (Str. C-tin Mille, nr.4, București) în limita spațiului disponibil.
Inainte sa achizitionezi biletul, te rugam sa verifici regulamentul si conditiile de acces: www.control-club.ro/regulament/

TOMBOLA
Toți plătitorii de bilete vor putea participa, în seara concertului, la tombola Lucky BT Live, care are ca premiu o chitară electrică Gretsch.
Detaliile despre tombolă vor fi anunțate la intrarea în sala de concert, dar și în avans pe pagina eventimentului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?