VUNK "Secretul Tău"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 25 Mai 2017, 18:00 Joi
Preţ: 50 - 160 Lei
Locul:Bucureşti, Sala Polivalentă Bucureşti

Descriere

Joi, 25 mai 2017, de la ora 18:00, trupa VUNK susţine concertul „Secretul Tău” la Sala Polivalentă din Bucureşti, un eveniment ce marchează şi lansarea albumul care dă titlul show-ului. „Secretul Tău” este şi ultimul concert din trilogia „Enigma”, începută pe 15 octombrie 2016.

„Dacă am reuşit ca ultimele două spectacole de la Polivalentă, „Oraşul Minunilor” şi „Un Nou Univers”, să fie declarate cele mai bune producţii ale unui artist român din ultimii ani, cu „Secretul Tău” ne propunem să ne depăşim propriile standarde şi performanţe. Pe 25 mai, punem în scenă cea mai emoţionantă şi palpitantă poveste a noastră, în cel mai spectaculos concert pe care l-am ţinut, vreodată”, declară Cornel Ilie.

Trupa VUNK a debutat în 2009, atunci când Cornel Ilie şi Nicu Sârghea au reluat un proiect mai vechi, trupa Vank. Celor doi muzicieni li s-au alăturat Gabi Maga (chitară) şi Bogdan Crucianu (bass).

Prima producţie discografică a trupei a venit la un an de la lansare şi s-a numit „Ca pe vremuri”. Următorul album, „Nu scapă nimeni (fără emoţii)” a apărut în anul 2012 şi s-a bucurat de aprecierea fanilor, 5.000 de persoane fiind prezente la concertul de promovare al discului.

„La orice oră”, „Artificii pe tavan”, „Prima noapte”, „Aşa şi?” sunt unele dintre cele mai cunoscute piese ale trupei.

De-a lungul carierei, formaţia VUNK a colaborat cu artişti populari din România, printre care: Monica Anghel, Smiley şi Puya. De asemenea, împreună cu Antonia, au lansat melodia „Pleacă”, iar alături de Andra, au înregistrat piesa „Numai la doi”.

Anul acesta, trupa VUNK a lansat două melodii, „Camera ei” şi „Hai, mersi”. Lansarea piesei „Camera ei” a însemnat şi prima filmare live a unui videoclip, o filmare „dintr-o singură răsuflare”, fără întreruperi şi fără duble. Ambele piese fac parte din noul album, „Extrovertit”, ce va fi lansat pe 25 mai la Sala Polivalentă, în cadrul concertului „Secretul tău”.

Biletele la concertul VUNK – „Secretul Tău” la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 25 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?