Zucchero - D.O.C. World Tour 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 Iunie 2020, 20:30 Duminică

Descriere

Este confirmat că Zucchero revine în România în 2020, pentru a prezenta noul album D.O.C.!!

Am făcut o înregistrare „D.O.C.” ZUCCHERO, noul album al Originii controlate inedite, autentic, autentic și de calitate, a prezentat astfel artistului noua lucrare !!

ZUCCHERO Printre cei mai iubiți și apreciați artiști italieni din lume, cu peste 60 de milioane de discuri vândute, cu "D.O.C.", autentic, autentic și 11 piese și 3 piese bonus track.

Din aprilie 2020, D.O.C. World Tour 2020, cu Australia, Canada și Statele Unite pentru a ajunge succesiv în Europa începând cu luna mai, concertul de la București va fi inclus în datele europene, care va avea locația Arenele Română pe 28 iunie 2020 începând cu ora 20:30. Artistul se întoarce după 4 ani în România, pentru un concert care se promite a fi spectaculos, în care noile melodii ale albumului D.O.C. si marile succese din trecut !! Biletele vor fi disponibile în avans pe: eventim.ro - iabilet.ro începând de luni, 3 februarie 2020.

Pentru acest concert și numai pentru un număr limitat de bilete există o deschidere extraordinară de pre-vânzare, cu o reducere excepțională valabilă doar pentru o lună!!!!

D.O.C. "s a fost "conceput" de artist în Pontremoli în Lunisiana Soul și înregistrate între Los Angeles și San Francisco. Autorul a aproape toate piesele, Zucchero a colaborat cu Rory GRAHAM (cunoscut sub numele de Rag'n'bone Man), Steve ROBSON și Martin BRAMMER (în Libertate), F. Anthony WHITE (cunoscut sub numele de Eg White) și Mo Jamil ADENIRAN (în Victimele Cool) și artistul scandinav Frida SUNDEMO (în lucrurile pe care le știți deja).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?