Zucchero - D.O.C. World Tour 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Mai 2021 Duminică
Evenimentele trecute
  • 28 Iunie 2020, 20:30 Duminică

Descriere

Din cauza stării de urgență generată de pandemia cu Coronavirus-Covid19, și având în vedere faptul că în prezent nu putem estima cu precizie data la care va lua sfârșit această criză și ținând cont de ordonanțele care instituie o serie de restricții pentru protejarea sănătății publice, inclusiv suspendarea oricărui eveniment cultural cu publicul în spații închise (teatru, arene etc.), pentru a putea organiza, în siguranță deplină pentru spectatori, tehnicieni, artiști și muzicieni, concertul susținut de ZUCCHERO D. O. C. World Tour în București, producția turneului artiștilor, promotorul și organizatorii locali, în acord, aceștia au decis să amâne concertul programat pentru 28 iunie 2020, la Arenele Romane din București, pentru 23 mai 2021 la Sala Palatului din Bucuresti.

De asemenea, vă informăm că biletele deja achiziționate sunt valabile și vor fi înlocuite cu un nou bilet alocat pentru locurile corespunzătoare noului sediu, sau la cererea clientului într-un vaucher valabil pentru unul dintre spectacolele organizate în cursul anului 2021 de către același organizator.
Reamintim si pe această cale ca iaBilet.ro nu este organizatorul acestui eveniment și nu este implicat sub nici o formă in organizarea și desfășurarea lui.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?