Cele 9 secrete ale prezentarilor de succes - Online

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Aprilie 2021, 18:30 Marți

Descriere

Vorbitul în public nu înseamnă doar să ții o prezentare pe o scena, în fața a 300 de oameni.
Poate să fie o intervenție de 5 minute în cadrul unei ședințe de la serviciu. Poate să fie o prezentare de 20 de minute în care vorbești despre noutățile proiectului în fața unui client. Poate să fie un discurs în cadrul unui eveniment intern.
În cadrul webinar-ului Gratuit :”Cele 9 secrete ale prezentărilor de succes” susținut de către Ovidiu Oltean, pe data de 13.04.2021, de la ora 18:30, vom descoperi care sunt cele 9 abilitați de baza pe care un prezentator (un speaker) trebuie să și le dezvolte pentru a ține prezentări de succes.

Să vorbești în fața oamenilor nu e complicat, deschizi gura și legi câteva cuvinte, însa să ții o prezentare care să aibă impact, care să aibă rezultate, necesită mai multă pregătire.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul de pe site-ul Fundației Competenți, Corecți și Utili:
https://www.fundatiaccu.ro/cele-9-secrete-ale-prezentarilor-de-succes/

Cui se adresează webinarul ?
Webinarul se adresează: antreprenorilor, team leaderilor, oamenilor din vânzări, mlm-istilor, studenților, profesorilor, celor care țin ocazional sau frecvent prezentări în fața a mai mult de 2 persoane.

Cui nu se adresează webinarul?
Webinarul nu se adresează angajaților care nu participă la ședințe, speakerilor și trainerilor profesioniști cu peste 10 ani de experiență. Vom afla care sunt cele mai des întâlnite 10 probleme atunci când ținem prezentări și cum anume le putem depăși.

Cu ce pleacă acasă cursanții?
vor afla care sunt cele 9 abilitați pe care trebuie să și le dezvolte pentru a tine prezentări reușite;
vor știi cum să își stabilească obiective pentru prezentările lor;
vor știi ce să facă pentru a capta atenția publicului;
vor afla ce exercițiu îi ajuta să obțină varietate vocală;
vor afla cum pot să evite să devină plictisitori în timpul discursului;
vor afla 3 strategii pe care le pot folosi pentru a-și gestiona emoțiile negative;
vor afla cea mai mare greșeală pe care o pot face când construiesc un PPT.
Detalii trainer – Ovidiu Oltean După 4 ani de experiență în programare și 3 ani de vânzări, Ovidiu Oltean a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în anul 2012, la clubul Toastmasters Cluj.

Un an mai târziu Ovidiu s-a dedicat public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind triplu campion European și de 17 ori campion național la Public Speaking. Misiunea lui este să sprijine oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public.

Îi ajută să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare prin intermediul ședințelor de consultanță, training-urilor intensive și cursurilor online.

“Salut! Numele meu este Ovidiu Oltean și din 2014 sprijin oamenii să aibă mai multă Încredere în ei, să fie mai Persuasivi și mai Autentici atunci când își prezintă ideile în public. Fac asta prin seminarii, ședințe de consultanță, traininguri intensive și cursuri online prin care îi ajut, pe cei care au un mesaj de transmis, să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare.”Ovidiu Oltean

Vă așteptăm!
Conditii de rambursare:
Acest eveniment este nerambursabil

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?