Cum să gândim o strategie de marketing?

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Aprilie 2020, 18:30 Marți

Descriere

Marti 21.04.2020 de la ora 18.30, va invitam la un nou eveniment organizat de BiziClub & BiziLIVE TV.
Invitat Special: Alex Dona | Specialist Marketing si Comunicare
Vom afla live de la Alex:
Cum să gândim o strategie de marketing?
Accesul la eveniment se efectueaza pe baza unei donatii recomandate de 50 lei, directionata catre Asociatia Autism Voice.
Inscrie-te la eveniment aici: https://bit.ly/2Q7NApS
Accesul este gratuit pentru elevi si studenti!
Acest eveniment este Offline, se desfasoara in sala si nu va fi transmis live pe pagina BiziLIVE TV!

Despre Comunitate:
Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, specialiști media, consultanți, avocați, experți contabili și traineri care am construit in 2017 BiziLive TV – prima Televiziune digitală din România dedicată dezvoltării afacerilor și personale.
#BiziClub este o comunitate dedicată antreprenorilor, managerilor, angajatorilor si angajatilor care își doresc un mix de vizibilitate, educație antreprenorială, financiara, dezvoltare personală prezență online, acces la evenimente dedicate, networking și TV.
Înregistrează-te Gratuit în aplicația web based și continuă să faci networking. https://www.bizilive.ro/inregistrare/
Comunitatea este conectată și online! Descoperă grupurile, discuțiile, învață, ajută, implică-te și promovează-te profesionist și în aplicație.

Despre Alex Dona
Alex este Mananging Partner la Times New Roman – primul Cotidian Independent de Umor Voluntar.
Este un specialist in media cross-platform cu o experienta de peste 20 de ani in TV, print, BTL si digital este adeptul strategiei brand-centric.
Cateva dintre proiectele sale: The Money Channel, Sanoma Hearst TimesNewRoman.ro, Wood Spa
Alex ofera consultanta de media si afacerilor “curajoase”, dupa cum le numeste el.
Alex este Ambasador HOSPICE Casa Sperantei si organizator al Festivalului de Rock Lupii Liberi.

Despre locatie:
Intrebarea nu este: Ce?
Intrebarea este: De ce?
Deorece copiii nostri sunt diferiti.
Ei isi privesc viata ca pe un sir infinit de oportunitati ce trebuie traite la maximum: de a socializa si de a impartasi experientele prin care treci, de a descoperi lucruri noi, de a face ceva semnificativ, de a sprijini cauze ambitioase si de a participa la constructia unei lumi mai bune.
Copiilor nostri le este potrivit un spatiu care sa le permita sa se exprime liber, un spatiu flexibil si in continua transformare, un spatiu care sa le stimuleze interactiunea virtuala si fizica, un spatiu pe care sa il poata adapta pentru activitatile si duratele de timp dorite de ei; un spatiu potrivit sarbatoririi si impartasirii experientelor unice pe care le traiesc; un spatiu care sa le dea energie si sa le stimuleze imaginatia necesare creearii unei lumi mai bune.
Acesta este #spatiuliber, spatiul care elibereaza ideile si demoleaza structurile standardizate. Spatiul care le permite sa fie ei schimbarea pe care vor sa o veda in lume.
Acest spatiu exista si se numeste AWE spatiul liber.
Este construit in asa fel incat sa iti ofere libertatea de a-l folosi in orice fel iti poti imagina, are grija de tine si de planeta, economiseste energie si resurse, este realizat din materiale reciclabile, curata aerul pe care il respiri, iti ofera doar lumina de care ai nevoie, te ajuta sa te hranesti si sa te hidratezi corect, te incurajeaza sa faci miscare si sa te deplasezi folosind mijloace nepoluante de transport, poate fi contruit in cladiri vechi sau noi, iti arata cat de natural este sa te bucuri de prezenta tehnologiei in viata de zi cu zi.

Vă invităm să vă inregistrați în platforma online a comunității BiziLIVE TV care oferă educație antreprenorială, financiară, dezvoltare personală și financiară.
Descoperă grupurile comunității unde poți face networking, poti identifica clienți sau furnizori noi.
Înregistrare BiziClub: https://www.bizilive.ro/inregistrare/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?