Fain & Simplu x Ateneu III

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2023, 15:30 Sâmbătă

Descriere

Fain & Simplu x Ateneu, alături de trei invitați emblematici, vă invită la conferința-manifest pentru cel mai nobil ideal: arta de A TRĂI FRUMOS.
Dincolo de standardele nerealiste ale societății contemporane, descoperă principiile artei de trăi frumos pentru a te bucura cu adevărat de marea călătorie a vieții tale către autocunoaștere, recunoștință și desăvârșire a Sinelui.
Oana Pellea:

Oana Pellea este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film. A primit de două ori titlul de cea mai bună actriță de teatru din România, dar i s-au decernat, de asemenea, numeroase premii internaționale pentru rolurile principale pe care le-a jucat. Oana Pellea este nu doar o actriță remarcabilă, ci și o scriitoare ale cărei cărți au câștigat rapid simpatia publicului.
Oana Pellea consideră că singura noastră menire este aceea de a dărui, de a (ne) iubi și de a trăi frumos. Aceasta ne va spune, cu mult curaj și noblețe, care sunt dușmanii fericirii noastre și care este calea spre adevărata frumusețe a lumii în care trăim.

Horia-Roman Patapievici:

Horia-Roman Patapievici, scriitor, filosof, eseist și fizician român, s-a impus pe scena culturală românească grație vizunilor sale revelatorii, eseurilor și analizelor sale riguroase, de anvergură enciclopedică.
Horia Patapievici noteaza: ,,Nu toți au norocul să-și înțeleagă la timp inima, ca să priceapă ce le stă cu adevărat la inimă.”Alături de unul dintre cei mai mari promotori de artă românească, vom redescoperi curajul de a ne urma inima, frumusețea uitată a vieții, farmecul relațiilor, noblețea decenței și capacitatea de a integra frumosul în toate aspectele existenței noastre.

Gaspar Gyorgy:

Gaspar Gyorgy, expert național și formator de opinie în sănătatea relațională, este psiholog, autor și psihoterapeut relațional, având o experiență de peste 16 ani. Gaspar este autorul primei cărți de parenting publicate în România.
Alături de Gaspar, vom recunoaște influența nemărginită a relațiilor asupra sănătății fizice și psihice, asupra stării de bine și a nivelului nostru de fericire. Vom descoperi care sunt instrumentele esențiale ale sănătății relaționale, dar și modul în care ne putem vindeca traumele și rănile trecutului. Acesta ne va spune care este secretul revoluției interioare și al acceptării propriei persoane, dar și cum ne putem transforma relația cu banii pentru a ne cultiva bunăstarea financiară și relațională.

PROGRAM

14:30 – Deschidere

14:30 – 15:30 – Acces public și socializare

15:30 - 17:00 – Prima sesiune

17:00 - 17:45 – Pauza socializare

17:45 - 19:15 – A doua sesiune

19:15 - 20:00 – Pauză de socializare

20:00 - 21:30 – A treia sesiune

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?